Schutting verzekerd na (storm) schade?

Schutting verzekerd na (storm) schade?

Bij schade aan de schutting is het de vraag of het bedrag aan onkosten ook vergoed wordt. Wij zetten een aantal aandachtspunten op een rij.

Beschadigde schutting

Wanneer de schutting beschadigd door storm of door toedoen van een ander bestaat de kans dat je (een deel) van de schutting vergoed krijgt. Doorgaans valt de schutting namelijk onder de inboedel of opstalverzekering. Hierbij is het afhankelijk van de unieke voorwaarden van jouw eigen verzekering. Wij raden je aan te informeren bij jouw verzekeringsmaatschappij.

Herstel van de schutting

Wanneer een schutting door storm en wind beschadigd is dan bestaat de kans dat de verzekeraar enkel de herstelkosten uitkeert.

Een gedeelde schutting

Mocht er sprake zijn van een gedeelde schutting met een buurman of buurvrouw dan kunnen beide partijen hun eigen aandeel van de kosten voor herstel indienen op de eigen verzekering.

Maak foto’s van de schade

Wij raden aan om foto’s te maken van de schade aan de schutting. Ook is het prettig wanneer je een tijdstip kunt vastleggen als bewijs dat de schutting daadwerkelijk door storm of een andere reden kapot is gegaan.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

 

 

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen